Duurzaamheid in Goudshof

Stelt u zich een woning voor die van alle comfort is voorzien, waarin je gezond kunt leven en die daarnaast ook nog eens goed betaalbaar en waardevast is. AM ontwikkelt woningen die we zo hebben ontworpen dat we de kwaliteit van wonen kunnen verhogen en tegelijkertijd klimaatverandering tegen gaan. Het creëren van een duurzame leefomgeving zowel in als om het huis. Dat is waar wij naar streven.

Gasvrij

De woningen worden aardgasvrij. Dat betekent dat de woningen op een duurzame warmtebron worden aangesloten. Dat minimaliseert de CO2 uitstoot en draagt u met deze woning bij aan een beter klimaat.



Duurzaam gaat verder dan energie

Duurzaamheid gaat verder dan energie. Er zijn meerdere duurzame voordelen op verschillende niveaus. Denk daarbij aan gezondheid en comfort of toekomstwaarde. We hebben alle voordelen per niveau voor je op een rij gezet.

Gezondheid en comfort

De combinatie van duurzame materialen, een goede ventilatie en comfortabel verwarmingssysteem maken dat de woningen een positieve impact hebben op de gezondheid van de bewoners.

Lees meer...

Toekomstwaarde

Je woning is helemaal klaar voor de toekomst. Zo is de woning voor de komende jaren onderhoudsarm ontwikkeld en is er gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan. Je woning voldoet aan de allerlaatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en je hoeft je woning dus niet aan te passen met nieuwe dure gasvrije installaties.

Lees meer...

Energie en betaalbaarheid

Bij een nieuwbouw woning met energiebesparende voorzieningen heb je naast het feit dat de energielasten lager zijn ook recht op extra hypotheekruimte. Dit betekent extra financieel voordeel.

Lees meer...
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Goudshof Gouda “Optimaal genieten van het leven”

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudshof

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

Caroline Vredebregt

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas