Gouda

Het centrum van Gouda heeft een uitgebreid aanbod aan winkels en boetiekjes, restaurants en cafés, cultuur en vertier. Zo spreek je in de middag lekker af met vrienden bij de Chocoladefabriek Kruim voor een lunch. En fiets je ’s avonds gemakkelijk naar Restaurant Bij Ons voor een gezellig diner. Gouda barst van de leuke plekjes, wat deze stad zo prettig maakt om in te wonen.

Goudstuin Gouda “Optimaal genieten van het leven”

Goudstuin Gouda

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Gouda, onderdeel van het Groene Hart

Gouda is onderdeel van het Groene Hart met volop ruimte om te fietsen en te wandelen. Op steenworp afstand vind je Reeuwijk met zijn Reeuwijkse Plassen, waar ’s zomers gezeild en ’s winters geschaatst kan worden. Op zoek naar reuring? Gouda ligt super centraal in de Randstad. Dit zorgt voor een ideale ontsluiting met de omliggende steden. Reist u met het openbaar vervoer of toch liever met de auto? Met beide mogelijkheden ervaart u enorm veel gemak.

Met de auto naar:
Den Haag – in 30 minuten
Zoetermeer - in 20 minuten
Rotterdam – in 25 minuten
Alphen aan den Rijn – in 20 minuten
Woerden – in 20 minuten
Utrecht – in 25 minuten

Hotspots in Gouda

In Goudshof profiteer je in alle opzichten van het wonen in de stad. Gouda is een mooie stad met een sfeervol centrum waar u volop winkels en boetieks vindt. Plus vanzelfsprekend alles voor je dagelijkse boodschappen op loopafstand. Daarnaast zijn er veel gezellige cafeetjes en volop restaurants. En ’s zomers is het heerlijk toeven op één van de terrasjes op de grote markt. Gouda is een bruisende stad waar altijd wat te doen is. Gouda heeft verder volop voorzieningen op het gebied van cultuur en recreatie. Er zijn diverse bibliotheken, twee bioscopen, verschillende musea, zwembaden en een schouwburg.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudstuin

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas