Goudshof | Appartementen

Wonen op een plek met historie

In de tuin van het St. Jozefpaviljoen, verrijst Goudshof. Een stijlvol appartementengebouw met 110 appartementen, waarvan er 38 bestemd zijn voor de koop. Alle appartementen zijn voorzien van prachtige, verdiepingshoge ramen en riante balkons met goede zonligging. De inschrijving voor verkoop is gestart. We vertellen u graag meer over deze prachtige appartementen. Wie weet, geniet u straks elke dag van uw comfortabele appartement in Goudshof.

“Kiest u voor gemak en comfort op plek dicht bij de binnenstad van Gouda? Verken de koopappartementen van Goudshof”

Ontspannen wonen met een uitzicht dat nooit verveelt

De koopappartementen van Goudshof zijn gelegen in het wooncomplex met 10 woonlagen en is hiermee tevens het hoogte accent in het project Goudshof. Vanuit hier heeft u een fraai uitzicht richting het gerenoveerde monumentale St. Jozefpaviljoen of over Gouda. Per woonlaag zijn er drie tot vijf appartementen, dit benadrukt het kleinschalige gevoel. Hier weet u wie de buren zijn en dat is wel zo prettig en gezellig. Tijdens de ontwikkeling vroegen we belangstellenden naar hun woonwensen. Deze wensen – die vooral gericht waren op comfort, gemak en ruimte - hebben we verwerkt in het ontwerp. Zelfs als u wat minder goed ter been bent, kunt u hier met veel plezier wonen. De appartementen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Ook is er een complete keuken opgenomen.

Duurzaam en stijlvol appartementencomplex

De appartementen zijn gelegen in het verlengde van het St. Jozefpaviljoen, hier worden 4 kleinschalige appartementencomplexen gerealiseerd in carrévorm. Het koopcomplex en drie appartementencomplexen bestaande uit een begane grond en 3 verdiepingen, deze appartementen worden verhuurd in de vrije sector. De appartementen zijn gelegen rond een gemeenschappelijke binnentuin. De binnentuin is zorgvuldig ontworpen door de architect en biedt ruimte voor groen en ontmoeting . De appartementen zelf zijn volledig gelijkvloers en van alle gemakken voorzien.

Uiteraard wordt Goudshof duurzaam en toekomstbestendig gebouwd. Zo worden de appartementen gasloos en uitgevoerd met vloerverwarming en koeling, zonnepanelen en een collectief warmte- en koudeopslagsysteem. Dit zorgt in combinatie met een goede isolatie voor een energiezuinig appartement.

Heeft u een auto? Deze parkeert u gemakkelijk in de half verdiepte garage onder het appartementencomplex. Hier bevinden zich ook de individuele bergingen.

Op de pagina woningaanbod tonen wij u de verschillende woningtypes en bijbehorende plattegronden.

In totaal worden er in Goudshof 38 (koop) appartementen gerealiseerd. Welk appartement past bij u?

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

+31 (0) 30 6097222
Caroline.Vredebregt@am.nl

Caroline Vredebregt
Ligging van het project