GOUDSHOF

Het plangebied van Goudshof ligt net buiten de stad, de locatie is gelegen tussen Graaf Florisweg, Graaf Adolfstraat, Jan van Beaumontstraat en de Dillenburgsingel. Een ideale ligging met alles binnen handbereik. Binnen 15 minuten wandelen en 5 minuten fietsen bent u in het centrum van Gouda. De winkels voor de eerste levensbehoeften zijn nog dichterbij. Namelijk op 5 minuten lopen. Maar ook scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten en de supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen zijn binnen handbereik.

Goudshof wordt gerealiseerd op de unieke historische locatie van het voormalige rooms-katholieke ziekenhuis. Het hoofdgebouw, het St. Jozefpaviljoen, is erkend als gemeentelijk monument en wordt herontwikkeld naar een hoogwaardig woon-zorgcomplex. De nieuwbouw van Goudshof wordt gerealiseerd achter het monumentale St Jozefpaviljoen. De parkeerplaatsen en latere aanbouwen achter het St. Jozefpaviljoen maken plaats voor fraaie nieuwbouw en worden afgewisseld groenplekken en een waterrijke singel. In deze buurt woont u in een rustige groene omgeving waar uw kinderen vrij kunnen spelen. Door de kleinschalige opzet zijn de kinderen nooit ver weg. De buurt is autoluw waardoor er geen doorgaand verkeer is. Dat geeft een veilig gevoel!

Het stedenbouwkundig plan voor Goudshof is in grote lijnen uitgewerkt, dit betekent dat er een programma ligt qua woningtypologie. Ook zijn de eerste concept beelden van de woningen gepresenteerd. Bij de uitwerking van het stedenbouwkundig plan is er zorgvuldig gezocht naar een passende bestemming voor zowel de nieuwbouw als voor het paviljoen, waarbij een evenwichtig beeld en samenhangende nieuwe woonomgeving ontstaat. De kwaliteit van de woonwijk is straks terug te zien in de woningen maar ook het openbaar gebied, de straten worden uitgevoerd met een fraaie klinkerbestrating, daarnaast is er ruimte voor groen en water.


Omgeving nieuwbouw Goudshof Gouda
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

06-21334526
Caroline.Vredebregt@am.nl

Caroline Vredebregt
Ligging van het project