Goudshof

Het plangebied van Goudshof ligt net buiten het centrum van Gouda en is gelegen tussen de Graaf Florisweg, de Graaf Adolfstraat, de Jan van Beaumontstraat en de Dillenburgsingel. Een ideale ligging met alles binnen handbereik! Binnen slechts 15 minuten wandelen en 5 minuten fietsen sta je in het centrum van Gouda. De winkels voor de eerste levensbehoeften zijn nog dichterbij: namelijk op 5 minuten lopen. Maar ook scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten en de supermarkt zijn er binnen handbereik.

Goudshof wordt gerealiseerd op de unieke historische locatie van het voormalige rooms-katholieke ziekenhuis. Het hoofdgebouw, het St. Jozefpaviljoen, is erkend als gemeentelijk monument en is herontwikkeld naar een hoogwaardig woon-zorgcomplex. De nieuwbouw van Goudshof wordt gerealiseerd achter het monumentale St. Jozefpaviljoen. De parkeerplaatsen en latere aanbouwen achter het St. Jozefpaviljoen zijn gesloopt om plaats te maken plaats voor deze fraaie nieuwbouwwijk en worden afgewisseld met groenplekken en een waterrijke singel. De bouw van het appartementencomplex Goudshof is in volle gang.

In deze buurt woon je in een rustige, groene omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen. Door de kleinschalige opzet zijn de kinderen nooit ver weg. Ook is de buurt autoluw waardoor er geen doorgaand verkeer is. Dat geeft een veilig gevoel!

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Goudstuin Gouda “Optimaal genieten van het leven”

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudstuin

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas