Goudshof

Het plangebied van Goudshof ligt net buiten de stad, de locatie is gelegen tussen de Graaf Florisweg, de Graaf Adolfstraat, de Jan van Beaumontstraat en de Dillenburgsingel. Een ideale ligging met alles binnen handbereik. Binnen 15 minuten wandelen en 5 minuten fietsen bent u in het centrum van Gouda. De winkels voor de eerste levensbehoeften zijn nog dichterbij. Namelijk op 5 minuten lopen. Maar ook scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten en de supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen zijn binnen handbereik.

Goudshof wordt gerealiseerd op de unieke historische locatie van het voormalige rooms-katholieke ziekenhuis. Het hoofdgebouw, het St. Jozefpaviljoen, is erkend als gemeentelijk monument en is herontwikkeld naar een hoogwaardig woon-zorgcomplex. De nieuwbouw van Goudshof wordt gerealiseerd achter het monumentale St. Jozefpaviljoen. De parkeerplaatsen en latere aanbouwen achter het St. Jozefpaviljoen zijn inmiddels gesloopt om plaats te maken plaats voor fraaie nieuwbouw en worden afgewisseld groenplekken en een waterrijke singel. In deze buurt woont u in een rustige groene omgeving waar uw kinderen vrij kunnen spelen. Door de kleinschalige opzet zijn de kinderen nooit ver weg. De buurt is autoluw waardoor er geen doorgaand verkeer is. Dat geeft een veilig gevoel!

Goudshof Gouda “Optimaal genieten van het leven”

De parel van het plan

Aan het begin van de Jan van Beaumontstraat is ruimte voor een in het oog springende twee-onder-een kapwoning volledig door tuin omgeven. Deze woningen hebben een zeer riant woonoppervlakte. De tuin grenst aan het groen. Waarbij u tevens zicht heeft op het St. Jozefpaviljoen. Hier woont u op een plek met historie.

De verkoop van Goudstuin start naar verwachting in het 4e kwartaal 2020.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudshof

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

Caroline Vredebregt

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas