Goudstuin

In voorbereiding
25 eengezinswoningen en één twee-onder-één kapwoning

In deelplan ‘Goudstuin’ vind je de eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. In de tuin van het St. Jozefpaviljoen worden diverse woningtypes gerealiseerd. Je hebt keuze uit riante eengezinswoningen en herenhuizen met een woonoppervlakte van circa 125 tot ruim 160 m² of één fraaie twee-onder-één-kapwoning (circa 172 m²).

De riante eengezinswoningen in het plan zijn ideaal als je naast de ruimte in jouw woning ook graag in je eigen tuin bent. Een boek lezen op de loungebank, jouw eigen moestuin opzetten of een BBQ voor vrienden en familie? Deze woningen zijn hier uitermate geschikt voor. De auto parkeer je op een van de parkeerplekken nabij jouw woning.

Presentatie woningaanbod verwacht september 2020
Indicatie start verkoop: 4e kwartaal 2020

Goudshof Gouda “Optimaal genieten van het leven”
  • Voorlopig ontwerp herenhuizen Goudshof Gouda
  • Voorlopig ontwerp eengezinswoningen Goudshof Gouda

Stedebouwkundig plan

Bij de uitwerking van het stedenbouwkundig plan is er zorgvuldig gezocht naar een passende bestemming voor zowel de nieuwbouw als voor het paviljoen, waarbij een evenwichtig beeld en samenhangende nieuwe woonomgeving ontstaat. De kwaliteit van de woonwijk is straks terug te zien in de woningen maar ook het openbaar gebied, de straten worden uitgevoerd met een fraaie klinkerbestrating, daarnaast is er ruimte voor groen en water.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudshof

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

Caroline Vredebregt

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas