Goudstuin

Goudstuin
Eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen

In het verlengde van het St. Jozelfpaviljoen zijn de 27 woningen van deelproject Goudstuin gelegen. Deze variëren in drie woningtypes en hebben een woonoppervlakte van tussen de circa 125 en 173 m². Elk van deze duurzame woningen is voorzien van een gunstig gelegen diepe tuin en van alle gemakken voorzien.

HENEGOUWEN
Eengezinswoningen

De riante eengezinswoningen van type Henegouwen zijn ideaal als je naast de ruimte in jouw woning ook graag tijd in de tuin doorbrengt. Een boek lezen op de loungebank, jouw eigen moestuin opzetten of een BBQ voor vrienden en familie? Deze woningen zijn hier uitermate geschikt voor. De auto parkeer je op een van de parkeerplekken nabij jouw woning.

Goudstuin Gouda “Optimaal genieten van het leven”

BLOIS
Herenhuizen

Naast eengezinswoningen vind je in Goudstuin ook enkele fraaie herenhuizen uitgevoerd in de traditionele jaren ’30 bouwstijl. De herenhuizen van type Blois zijn maar liefst 6 meter breed en beschikken in de basis over een woonoppervlakte van maar liefst circa 162 - 169 m². Alle woningen beschikken over een berging in de zonnige achtertuin (westen) welke te bereiken is via een praktische achterom.

BEAUMONT
Twee-onder-één-kapwoningen

Een moderne verschijning, type Beaumont. Deze twee-onder-één kapwoningen zijn de grootste van het plan. Ze hebben een woonoppervlakte van maar liefst 172 m². Bovendien woon je in deze woning heerlijk licht dankzij de kamerhoge ramen. Er is een zee aan ruimte op alle verdiepingen. Tel daar de prachtige ligging en ruime tuin bij op en er blijft weinig te wensen over. De twee-onder-één-kapwoning beschikt over een aangebouwde garage.

Alle woningen in Goudstuin worden standaard voorzien van een complete badkamer met sanitair en keuken inclusief inbouwapparatuur.


Bekijk het woningaanbod

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudstuin

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas