Goudstuin

In deelplan ‘Goudstuin’ vindt u de eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. De woningen worden gerealiseerd in de tuin van het St. Jozefpaviljoen worden diverse woningtypes gerealiseerd. U heeft keuze uit riante eengezinswoningen en herenhuizen met een woonoppervlakte van circa 125 tot ruim 160 m² of één fraaie twee-onder-één-kapwoning (circa 172 m²).

De riante eengezinswoningen in het plan zijn ideaal als u naast de ruimte in uw woning ook graag in uw eigen tuin bent. Een boek lezen op de loungebank, uw eigen moestuin opzetten of een BBQ voor vrienden en familie? Deze woningen zijn hier uitermate geschikt voor. De auto parkeert u op een van de parkeerplekken nabij uw woning.

De parel van het plan

Aan het begin van de Jan van Beaumontstraat is ruimte voor een in het oog springende twee-onder-een kapwoning volledig door tuin omgeven. Deze woningen hebben een zeer riant woonoppervlakte. De tuin grenst aan het groen. Waarbij u tevens zicht heeft op het St. Jozefpaviljoen. Hier woont u op een plek met historie.

De verkoop van Goudstuin start naar verwachting 2e helft 2020.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

+31 (0) 30 6097222
Caroline.Vredebregt@am.nl

Caroline Vredebregt
Ligging van het project