Nieuwsbrief 12 juni 2018

Geplaatst op 20-06-2018

Bestemmingsplanprocedure
De bestemmingsplanprocedure voor Goudshof loopt. De inzageperiode voor het bestemmingsplan is afgerond, we zijn blij te kunnen melden dat er geen zienswijzen zijn ingediend. Dit betekent dat het plan naar verwachting kort na de zomervakantie aan de Gemeenteraad van Gouda ter vaststelling wordt aangeboden.

Indicatie verkoopprijzen 
We werken achter de schermen hard aan het plan, de gesprekken met de beoogd aannemer zijn in volle gang en zodra mogelijk zullen we ook koopsomindicaties afgeven. 

Vrije sector huurappartementen
Er worden naast koop- ook vrije sector huurwoningen gerealiseerd in Goudshof. In de woontoren met het hoogte accent worden de koopwoningen gerealiseerd. De drie overige gebouwen worden verhuurd in de vrije sector. Heeft u zich aangemeld als belangstellende voor de appartementen dan houden wij u hierover via deze nieuwsbrief ook op de hoogte. 

Makelaars Goudshof aan het woord
De makelaars Tom van Noord en Robert Roos van TW3 makelaars en Boer Makelaardij Midden Holland verkopen straks de woningen in Goudshof. Tom en Robert vertellen waarom zij als makelaars zo enthousiast zijn over het plan. Robert: “De locatie maakt Goudshof bijzonder. De ligging achter het monumentale St. Jozefpaviljoen, aan de rand van de binnenstad van Gouda in de woonwijk Ouwe Gouwe. Hier vind je de rust en het groen van een fijne rustige maar uiterst centrale woonwijk.” Tom vult aan: “En de dynamische binnenstad met al z’n faciliteiten binnen handbereik. Goudshof biedt het beste van twee werelden.”

Goudshof komt te liggen tussen de populaire Graaf Florisweg, de Graaf Adolfstraat, Jan van Beaumontstraat en de Dillenburgsingel. Een centrale ligging ten opzichte van uitvalswegen en een wijk vol voorzieningen. En hiervan pluk je alleen maar de voordelen. “Klopt”, zegt Tom. “Alles is hier in de buurt, winkels, scholen, kinderopvang, speelvoorzieningen, recreatiegebieden als de Reeuwijkse Plassen en het Goudse Hout, maar ook het historische centrum en NS intercitystation zijn op loopafstand gelegen.” De plannen voor Goudshof zijn in voorbereiding. Tom: “Ook op dit moment staan de medewerkers van Boer Midden Holland en TW3 Makelaardij al klaar om uw vragen te beantwoorden omtrent uw nieuwe en uw huidige woning. Heeft u vragen over de financiering neem dan gerust contact met ons op.”

We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudstuin

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas