Update vanuit Goudshof

Geplaatst op 13-09-2018

We hopen dat u een mooie zomer heeft gehad. In deze update informeren wij u graag over de nieuwbouwontwikkeling Goudshof.

Update vanuit Goudshof
De snelheid van de ontwikkeling, en daarmee samenhangend de planning, wordt mede bepaald door de bestemmingsplanprocedure en het traject met de aannemer. We zijn blij u te kunnen melden dat in oktober het bestemmingsplan wordt aangeboden aan de Gemeenteraad van Gouda. In het proces met de aannemer lopen we helaas vertraging op, wat ervoor zorgt dat we op dit moment nog geen specifiekere informatie kunnen geven over een start verkoop en ook de koopsomindicaties nog even op zich laten wachten. We werken er hard aan en hopen u in één van de volgende nieuwsbrieven nader te kunnen informeren. De voorbereiding van het project loopt uiteraard verder door, zo is er de afgelopen tijd o.a. gewerkt aan de duurzaamheid.

Goudshof voorbereid op de toekomst
Het nieuws is er vol van, duurzaam en gasloos bouwen is de toekomst. Niet meer stoken én koken op gas. Bij de ontwikkeling van het Goudshof zetten we hoog in op duurzaamheid en toekomstbestendig wonen. Alle woningen worden gasloos gebouwd. Gasloos wonen draagt bij aan een gunstig (binnen)klimaat, brengt financiële voordelen met zich mee maar draagt ook bij aan veiligheid binnenshuis. De eengezinswoningen en de twee-onder-een-kapwoning krijgen daarnaast een individuele warmtepomp, de appartementen maken gebruik van collectieve en/of individuele warmtepompen. Dit zorgt voor een EPC van 0,4 voor de appartementen de eengezinswoningen krijgen mede door de zonnepanelen een EPC van 0.

We houden u via onze nieuwsbrieven graag op de hoogte van de voortgang. Heeft u op dit moment nog vragen over Goudshof of uw huidige woning? De medewerkers van Boer Makelaardij Midden Holland en TW3 Makelaardij staan u graag te woord.

 
 
Tom van Noord
TW3 Makelaars
Telefoonnummer010-3007117 | 06-8322418
E-mailadresMail mij
Bezoek website
 

 

Robert Roos  
 
Robert Roos
Boer Makelaardij
Telefoonnummer0182-538400 | 06-51228341
E-mailadresMail mij
Bezoek website
 

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudstuin

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas