Positieve ontwikkelingen nieuwbouw Goudshof – mei 2019

Geplaatst op 10-05-2019

Na een periode van vertraging zijn wij verheugd u te kunnen melden dat de gesprekken met de beoogd aannemer voor het appartementencomplex zich in een vergevorderd stadium bevinden. Dit betekent dat wij ook een doorkijkje kunnen geven naar de voorlopige planning.

Goudshof | Appartementen
In het verlengde van het St. Jozefpaviljoen wordt het appartementencomplex gerealiseerd. Wij verwachten nog voor de zomer de eerste beelden te kunnen laten zien van het appartementencomplex. We presenteren hierbij de verschillende appartementen met een koopsomindicatie. De start verkoop zal naar verwachting in het najaar plaatsvinden. Het appartementencomplex bestaat uit koop- en (vrije sector) huurappartementen. De verkoop van de appartementen vindt plaats via Boer Makelaardij en TW3 Makelaars. De verhuur van de appartementen zal op een later moment plaatsvinden tijdens de bouw.

Het appartementencomplex bestaat uit koop- en (vrije sector) huurappartementen. De verkoop van de appartementen vindt plaats via Boer Makelaardij en TW3 Makelaars. De verhuur van de appartementen zal op een later moment plaatsvinden tijdens de bouw.

Goudshof | Eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-een kapwoningen
Naast de appartementen realiseren we diverse woningen, van fijne eengezinswoning tot royale twee-onder-een kapwoning. Zoals u eerder heeft kunnen lezen wordt er qua fasering gestart met de bouw van het appartementencomplex en tijdens de bouw van de appartementen start de verkoop en bouw van de eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-een kapwoningen. Dit laatste heeft te maken met de bouwroute en de fasering van de afzonderlijke projecten. We verwachten in één van de volgende nieuwsbrieven nader te kunnen informeren over de start verkoop prognose van de grondgebonden woningen.

Tot zover deze nieuwsupdate over het Goudshof!
Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn hoort u weer van ons.

  • Positieve ontwikkelingen nieuwbouw Goudshof – mei 2019

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudstuin

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas