Bekijk nu het aanbod appartementen

Geplaatst op 08-08-2019

Op een plek met historie in de tuin van het St. Jozef paviljoen, verrijst Goudshof. De appartementen zijn gelegen in het verlengde van het St. Jozefpaviljoen, hier worden 4 kleinschalige appartementencomplexen gerealiseerd. De 38 koopappartementen zijn gesitueerd in het wooncomplex met 10 woonlagen, vanuit deze appartementen heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en het monumentale St. Jozefpaviljoen. Alle appartementen zijn voorzien van verdiepingshoge ramen en riante balkons met goede zonligging. De start verkoop wordt in het 4e kwartaal verwacht. Op de website vindt u nu meer informatie over het appartementencomplex.

Er is een ruim aanbod appartementen, zo kunt u kiezen uit een 3- of 4-kamerappartement. De appartementen variëren in oppervlakte van ca 90 tot 117 m2. 
Om u een idee te geven van de woningtypes, plattegronden, specifieke kenmerken en een prijsindicatie, verwijzen wij u naar de pagina woningaanbod.

Interesse in een (koop)appartement?
Schrijf u in als belangstellende, hierbij kunt u uw voorlopige keuze voor één of meerdere (koop) woningtypes aangeven.

Wij registreren uw voorkeur en blijven u op de hoogte houden over het woningaanbod én de start verkoop.

Start verkoop
In de komende periode bereiden wij de verkoopstukken voor. Wij verwachten u dit najaar te kunnen informeren over de start verkoop.

U ontvangt van ons een nieuwsbrief met meer informatie over de (digitale) verkoopprocedure. Pas op het moment van start verkoop kunt u zich inschrijven op bouwnummerniveau.

  • Bekijk nu het aanbod appartementen

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudstuin

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas