Laatste kans op een koopappartement in Goudshof

Geplaatst op 29-05-2020

Goudshof: reeds 75 % verkocht!
De verkoop is in volle gang, op dit moment is 75 % van de appartementen verkocht. Er is nog meer goed nieuws te melden: Van Wijnen Stolwijk verwacht rond de zomer te starten met de bouw van Goudshof.

Laatste kans op een koopappartement in Goudshof
Er zijn nog slechts 3 appartementen beschikbaar in Goudshof. We brengen ze graag bij u onder de aandacht. Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met de makelaars via onderstaande gegevens.

Appartement type N beschikbaar met nieuwe indelingsvariant
De beschikbare type N appartementen zijn gelegen op de 1e, 4e en 7e verdieping, beschikken over een balkon op het westen en kijken uit naar de binnentuin. Nu ook beschikbaar met een nieuwe indelingsvariant. Kiest u voor deze indelingsvariant dan heeft u een woon-/eetkamer van ca. 12,5 meter. De keuken bevindt zich in het hart van de woonkamer, optioneel kunt u kiezen voor een kookeiland. Aan de eettafel geniet u heerlijk van de ochtendzon. Bij deze indeling is er een slaapkamer aan de voorzijde waardoor dit ruime appartement nog steeds over 3 slaapkamers beschikt.

Nu beschikbaar
4 kamerappartement - Type N - bwnr 1.15 / 1.43 /1.73
Prijzen vanaf: € 398.500,- v.o.n.

Meer informatie over woningtype N »

Goudstuin
Nu de appartementen van Goudshof in de verkoop zijn, kijken we met u ook graag vooruit naar Goudstuin. Eerder hebben wij aangegeven dat de planning erop is gericht dat beide fases nagenoeg gelijk worden opgeleverd, dit om de overlast op de bouwplaats te beperken. Op dit moment verwachten wij u voor de zomer de woningen te kunnen laten zien met de bijbehorende woningplattegronden en een koopsomindicatie. De verkoop wordt verwacht in het 4e kwartaal 2020.

Het woonprogramma bestaat uit 12 herenhuizen aan de singel in jaren '30 stijl. De herenhuizen hebben een woonoppervlakte van circa 161 m2.

Aan de Jan van Beaumontstraat komen 13 royale rijwoningen, ook in jaren '30 stijl. De woningen hebben een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. De woonoppervlakte is circa 126 m2.

Tot slot de parel van het plan een ruime twee-onder-één-kapwoning. Als u het ons vraagt: een echte eye-catcher in het plan met nog meer ruimte in de woning (172m2).

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de aanvullende informatie over Goudstuin. Nog heel even geduld, de impressies en plattegronden zijn in de maak. We delen ze graag voor de zomer.

Wij vertrouwen erop u hiermee goed te hebben geïnformeerd over de voortgang. Mocht u nog specifieke vragen hebben over de verkoop, neem dan contact op met de makelaars.

  • Laatste kans op een koopappartement in Goudshof

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudshof

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

Caroline Vredebregt

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas