Goudstuin – verkoop is gestart!

Geplaatst op 04-02-2021

De inschrijftermijn loopt tot en met maandag 15 februari a.s. 12:00 uur. Vervolgens vindt de toewijzing plaats op basis van de online inschrijvingen. Als er een woning aan je toegewezen wordt, dan neemt de makelaar contact met je op om een verkoopgesprek in te plannen. Het zou kunnen zijn dat je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. Je wordt dan genoteerd voor de reservelijst.

Digitale magazine

Het online magazine van Goudstuin open je door middel van deze link. Hier vind je onder meer informatie over de prachtlocatie en de verschillende woningtypes! Laat je verrassen & inspireren! Heel veel kijkplezier.

Plattegronden, prijslijst, technische omschrijving etc.

Alle informatie over de woningplattegronden, de prijzen, de technische omschrijving, de keuzemogelijkheden etc. vind je op de website. Neem rustig de tijd om alles door te nemen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen als je in gaat schrijven op de woning(en) van je voorkeur.

Homestudios

Op Mijn Homestudios voor Goudstuin ontdek je alle mogelijkheden om van je nieuwe huis ook echt een thuis te maken. Je maakt woonontwerpen voor jouw favoriete bouwnummer(s) en je ontdekt zo alle opties per bouwnummer om deze aan te kunnen passen naar jouw wensen. Hoog tijd om te starten met het bundelen van jouw persoonlijke woonwensen in woonontwerpen. Zo krijg je inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten, en bereid je jezelf optimaal voor.

Naar Mijn Homestudios voor Goudstuin

  • Goudstuin – verkoop is gestart!

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudstuin

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas