De eerste beelden van Goudshof

Geplaatst op 29-01-2018

Eind december is het online magazine voor Goudshof verstuurd naar belangstellenden. In dit magazine presenteren we de plannen voor Goudshof, we tonen de eerste (gevel)beelden en introduceren de woningtypes.
Het magazine* is ook op de website terug te vinden.

Vorig jaar stond voor Goudshof in het teken van de planvorming. Rond de zomer heeft u als belangstellende mee kunnen denken over de plannen voor Goudshof. In oktober hebben we u hier terugkoppeling op gegeven. De afgelopen maanden is het architectonisch plan grotendeels uitgewerkt. In het ontwerp van de appartementengebouwen heeft de architect elementen van het St. Jozefpaviljoen terug laten komen. Zo is de belangrijkste kleur van de gevel vergelijkbaar met die van het paviljoen en wordt met verticale raampartijen een verwijzing gemaakt naar het historische gebouw. Daarnaast zijn door te spelen met andere kleuren in met name de west- en zuidgevel de contouren van het te slopen deel van het oude ziekenhuis zichtbaar gemaakt. De eerste gevelbeelden staan in het online magazine. De eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen zijn ontworpen in de geliefde Jaren ’30 stijl. In het magazine een kennismaking met alle woningtypes.

Vooruitblik
Dit jaar worden de plannen verder uitgewerkt, de planning is om in het 2e kwartaal van 2018 in verkoop te gaan. De verkoopprijzen zijn op dit moment helaas nog niet beschikbaar, we verwachten u hierover in het voorjaar te kunnen informeren. We houden u hiervan uiteraard graag op de hoogte via de nieuwsbrief.

*Het magazine geeft een indruk van de voorlopige plannen van Goudshof. Het plan en de woningen zijn in ontwikkeling, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

“Goudshof, Wonen in de tuin van St. Jozef”

Contactpersonen Goudstuin

Robert Roos
Boer Makelaardij

Robert Roos

Marsha Sint Nicolaas
TW3 Makelaars

Marsha Sint Nicolaas