Planning

De voorlopige planning van de nieuwbouw ziet er als volgt uit:

Goudshof,
volop in voorbereiding

Om Goudshof te transformeren tot ideale woonplek voor haar toekomstige bewoners, is vorig jaar een woonwensenenquête uitgezet. Mede op basis van de resultaten van dit onderzoek zijn de ontwerper en architect aan de slag gegaan met het woonprogramma. In december 2017 zijn de voorlopige plannen voor Goudshof gepresenteerd. We werken momenteel hard aan de verdere uitwerking van het plan.

De bestemmingsplanprocedure voor Goudshof loopt. De inzageperiode voor het bestemmingsplan is afgerond, we zijn blij te kunnen melden dat er geen zienswijzen zijn ingediend. Dit betekent dat het plan naar verwachting in oktober er in de Gemeenteraad van Gouda wordt geagendeerd. Een belangrijke mijlpaal voor de realisatie van Goudshof!

Het traject met de aannemer loopt maar vraagt meer tijd, wat ervoor zorgt dat we op dit moment nog geen specifiekere informatie kunnen geven over een start verkoop en ook de koopsomindicaties nog even op zich laten wachten. We werken er hard aan en hopen u in één van de volgende nieuwsbrieven nader te kunnen informeren. De voorbereiding van het project loopt uiteraard verder door.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u in als belangstellende voor de nieuwsbrief.

* De planning is een prognose en kan tussentijds naar behoefte van het proces worden aangepast.Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

06-21334526
Caroline.Vredebregt@am.nl

Caroline Vredebregt
Ligging van het project