Woningaanbod Goudshof

In de tuin van het St. Jozefpaviljoen worden diverse woningtypes gerealiseerd. U heeft keuze uit riante eengezinswoningen en herenhuizen met een woonoppervlakte van circa 125 tot ruim 160 m² of één fraaie twee-onder-één-kapwoning (circa 172 m²), 3- en 4 kamerappartementen met diverse woonoppervlaktes (circa 85 tot 115 m²) en in ontwikkeling is een riant penthouse met een woonoppervlakte van ca. 200m² met een dakterras rondom het gehele penthouse met een prachtig uitzicht op Gouda.

De riante eengezinswoningen in het plan zijn ideaal als u naast de ruimte in uw woning ook graag in uw eigen tuin bent. Een boek lezen op de loungebank, uw eigen moestuin opzetten of een BBQ voor vrienden en familie? Deze woningen zijn hier uitermate geschikt voor. De auto parkeert u op een van de parkeerplekken nabij uw woning.

De appartementen zijn gelegen in het verlengde van het St. Jozefpaviljoen, hier worden 4 kleinschalige appartementencomplexen gerealiseerd in carrévorm. Eén van de complexen krijgt een hoogte accent, vanuit deze appartementen heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en het monumentale St. Jozefpaviljoen. De koopappartementen zijn vooralsnog gesitueerd in het wooncomplex, waarbij wordt uitgegaan van 10- woonlagen. De overige appartementengebouwen worden verhuurd (vrije sector).

De appartementen grenzen aan een gemeenschappelijke binnentuin. De appartementen zelf zijn volledig gelijkvloers en van alle gemakken voorzien. Heeft u een auto? Deze parkeert u gemakkelijk in de garage onder het appartementencomplex.

De parel van het plan

Aan het begin van de Jan van Beaumontstraat is ruimte voor een in het oog springende twee-onder-een kapwoning volledig door tuin omgeven. Deze woningen hebben een zeer riant woonoppervlakte. De tuin grenst aan het groen. Waarbij u tevens zicht heeft op het St Jozefpaviljoen. Hier woont u op een plek met historie.

Lees meer over de woningtypes in het online magazine.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

06-21334526
Caroline.Vredebregt@am.nl

Caroline Vredebregt
Ligging van het project